Tidligere kursister siger

“Det har været én lærerig proces, hvor jeg har fået øje på mindfulness’ positive effekt på sind og krop: Ro, langsomt tempo, refleksion, fokus på sansninger og træning i åndedræt har været trædesten undervejs. Tak for indsigt, forklaringer, guidning, smil, seriøsitet: Det har været eminent. Du har været eminent.” Bodil

“Lise er ud over at være en top professionel og faglig dygtig instruktør og terapeut, et varmt og kærligt menneske, som virkelig er i stand til, at sætte sig ind i andres sted med empati og medfølelse. Jeg har i den grad både følt mig set, hørt og mødt af Lise, som er imødekommende og super god til, at øse ud af sin store brede faglige viden, som jeg har haft godt udbytte af.”
Annie Brøndum Cramer
Socialpædagog

 

“Jeg har taget mindfulness instruktør uddannelse og i øjeblikket uddanner jeg mig til Imagery Terapeut hos Lise Baltzer.
Lise er super dygtig til at formidle kompliceret stof på en enkel og letforståelig måde.
Lises formidling oplever jeg altid som solidt funderet i teori/evidens samtidig med stor med og menneskelighed og praksis erfaring og indragelse af kroppen.
For mig kort sagt kombination af både hjerne og hjerte – hoved og krop.
Jeg vil varmt anbefale at uddanne dig hos Lise.” Rikke, DAP, afpændingspædagog

“Jeg har gennem sessionerne, fået en stor indsigt i mig selv og fået en forståelse for, hvordan især tankerne, men også følelserne indbyrdes styres af vores såkaldte autopilot. Jeg har frem for at lade tankerne køre rundt med mig i fantasier, fortid, fremtid og nutid og styre i alt, hvad jeg foretog mig, lært at fokusere på at være tilstede i livet her og nu. Jeg har efterfølgende uddannet mig som instruktør i mindfulness hos Lise.”

 

“Jeg har taget MBCT instruktør uddannelse, samt Mindfulness Flow instruktør uddannelse med træning i MBAC (mindfulness based art coaching) hos Lise. Lise er teoretisk velfunderet og en god formidler med hjertet på rette sted. Jeg kan varmt anbefale uddannelse hos Lise.” Lone Harbo – Mindful.place, Randers. Pædagog med PBA i psykologi og psykoterapeut MPF.

“Stor stor TAK for en fantastisk uge, med dit smittende og dybe engagement og nærvær. Din varme, direkte og enestående evne til at formidle og fornemme vores (kursisternes) tilstand og behov, har været en gave at opleve og at være deltagende i.” Dorthe, pædagog, NLP Coach og sorgpilot

 

“Fuld valuta for pengene og tiden. Hvert øjeblik har været indbringende fagligt og personligt. Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at kurset bygger på solid faglig viden samt ekstrem erfaring med mindfulness.” Rikke, psykomotorisk terapeut, DAP.

“GØR DET ♥” Anna-Stinna, psykolog

 

“Der er på fem dage sket så mange nye ting i min opdagelse af “mig selv”, at det er svært at sætte på tryk. Det skal opleves. Jeg går ud i livet i dag med et helt anderledes syn end jeg kom med.”  Connie, trivselspædagog

 

“Hjerterum i al sin enkelhed. “Med lethed” er ikke kun en titel på en bog, men også en praksis.” Coach, sommerhold 2014

 

“Det har været meget intenst at følge kurset. Virkelig lærerigt.” Conny, Zoneterapeut, RAB

 

“At tage kurset er det bedste, jeg længe har gjort.” Kit, Zoneterapeut, RAB

Din underviser

Lise Baltzer er en central figur inden for Mindfulness – og en velanmeldt forfatter, der har udgivet flere bøger om Mindfulness for både lægmand og fagfolk. Hun er stifter af House of Mindfulness i Randers – og var en pionér i Danmark, hvad angår introduktionen af de evidensbaserede mindfulnesskurser til reduktion af stress, angst og depressionsbehandling. Hun er desuden fast blogger på avisen Randers Onsdag og er særlig kendt for sin nede-på-jorden undervisning. Lise har universitetsuddannelse i pædagogisk psykologi. Hun skriver også skønlitteratur for børn og voksne og tilbringer en stor del af sin tid off-line i et lille træhus 250 meter fra Vesterhavet.

Lise Baltzer