Imagery Coach®

Vil du være coach? Lære voksne, børn og unge at finde ind til det, de har allermest brug for her i livet? Og har du lyst til at sætte både din klients og din egen kreativitet i spil? Blive livskunstner – bogstaveligt talt … Så se her!

NB! Imagery Coach Uddannelsen er adgangsgivende til Imagery Terapeut Uddannelsen® 

Hvad får du med i din kreative, farverige Coach-kuffert?

  • Et 1-årigt intensivt selvudviklingsforløb – baseret på Mindfulness og Imagery/Tegning (kræver ingen tegnetekniske forudsætninger!)

  • Praktisk træning og erfaring i at anvende Mindfulness og Imagery

  • Supervision i forhold til at anvende mindfulness og Imagery i forhold til voksne, børn og/eller unge

Forudsætninger for optagelse:

For at blive optaget på dette individuelle face-to-face uddannelsesforløb forudsættes, at du:

  • Har nogen erfaring fra arbejdet med andre mennesker
  • Er interesseret i at læse psykologisk litteratur
  • Er indstillet på at deltage med – og dele – egne oplevelser og erfaringer. Husk du er solo-kursist, så det er ikke så svært!
  • Fleksibel opstart og tilrettelæggelse – vi aftaler kursus-sessions, så de passer ind i din og min kalender: 2 kursus-sessioner pr. måned.

Din underviser

Lise Baltzer er en central figur inden for Mindfulness – og en velanmeldt forfatter, der har udgivet flere bøger om Mindfulness for både lægmand og fagfolk. Hun er stifter af House of Mindfulness i Randers – og var en pionér i Danmark, hvad angår introduktionen af de evidensbaserede mindfulnesskurser til reduktion af stress, angst og depressionsbehandling. Hun er desuden fast blogger på avisen Randers Onsdag og er særlig kendt for sin nede-på-jorden undervisning. Lise har universitetsuddannelse i pædagogisk psykologi. Hun skriver også skønlitteratur for børn og voksne og tilbringer en stor del af sin tid off-line i et lille træhus 250 meter fra Vesterhavet.

Lise Baltzer

Pris

Pris: Kr. 1.900 pr. måned i de tolv måneder, uddannelsen løber over.

Der gives merit for supervision modtaget inden for de seneste to år hos House of Mindfulness svarende til max. 6 kursus-sessions, hvis du samtidig har en relevant faglig grunduddannelse inden for det psykologiske, filosofiske eller sundhedsfaglige område.

 

Omfang mv.

Du deltager i:

  • 24 individuelle, intensive kursussessioner over 1 år
  • 14 dages mellemrum mellem hver kursussession

Personalegrupper: Som angivet ovenfor kan forløbet også tilrettelægges individuelt for specifikke personalegrupper – kortere eller længere kursusforløb. Her aftales omfang og kursusdesign individuelt. Ring 86 40 77 99.

Tilmelding

2 + 14 =