Forudsætninger for optagelse

Når du søger om optagelse på den 3-årige Imagery Terapeut® uddannelse, vurderes du med udgangspunkt i følgende kriterier:

  • Uddannelsesmæssig baggrund
  • Erhvervserfaring
  • Livserfaring

Forsamtale

Alle ansøgere indkaldes til en forsamtale, hvor fokus ligger på at få et indtryk af din motivation – og din personlige modenhed. Det kræver ikke et perfekt liv at starte på en terapeutisk uddannelse, men det kræver modenhed, livserfaring og indre fleksibilitet, når du i løbet af de 3 år skal arbejde dybt med dig selv – og lære at arbejde tilsvarende med andre. Du skal også være mødestabil.

 

Uddannelsesmæssig baggrund

Du skal have nogen erfaring i arbejdet med andre mennesker. Du skal være mødestabil.

Terapeutisk og psykologisk erfaring

Optagelse på uddannelsen forudsætter, at du har Imagery Coach Uddannelsen..

Sådan gør du:

Du kan sende en kortfattet ansøgning, hvorefter du inviteres til forsamtale. Husk at uploade dokumentation for uddannelse og arbejde samt relevante kurser.

Når vi har modtaget din ansøgning aftales tid til en forsamtale.

    Din underviser

    Lise Baltzer er en central figur inden for Mindfulness – og en velanmeldt forfatter, der har udgivet flere bøger om Mindfulness for både lægmand og fagfolk. Hun er stifter af House of Mindfulness i Randers – og var en pionér i Danmark, hvad angår introduktionen af de evidensbaserede mindfulnesskurser til reduktion af stress, angst og depressionsbehandling. Hun er desuden fast blogger på avisen Randers Onsdag og er særlig kendt for sin nede-på-jorden undervisning. Lise har universitetsuddannelse i pædagogisk psykologi. Hun skriver også skønlitteratur for børn og voksne og tilbringer en stor del af sin tid off-line i et lille træhus 250 meter fra Vesterhavet.

    Lise Baltzer