#Houseofmindfulness

Tidligere kursister siger

“Stor stor TAK for en fantastisk uge, med dit smittende og dybe engagement og nærvær. Din varme, direkte og enestående evne til at formidle og fornemme vores (kursisternes) tilstand og behov, har været en gave at opleve og at være deltagende i. Det har været så lærerigt, og jeg har fået så meget dejlig ny viden om mig selv- takket være dine meditationer.
Du besidder, om nogen, det du lærer fra dig, og er “hjemme i dig selv”. Det har været en gave at deltage i dit kursus- og ja jeg glæder mig til mere på Mindfulness Masterclasses.” Dorthe, pædagog, NLP Coach og sorgpilot

 

“Fuld valuta for pengene og tiden. Hvert øjeblik har været indbringende fagligt og personligt. Jeg kan godt lide fornemmelsen af, at kurset bygger på solid faglig viden samt ekstrem erfaring med mindfulness.” Rikke, psykomotorisk terapeut, DAP.

“GØR DET ♥” Anna-Stinna, psykolog

 

“Der er på fem dage sket så mange nye ting i min opdagelse af “mig selv”, at det er svært at sætte på tryk. Det skal opleves. Jeg går ud i livet i dag med et helt anderledes syn end jeg kom med.”  Connie, trivselspædagog

 

 

“Hjerterum i al sin enkelhed. “Med lethed” er ikke kun en titel på en bog, men også en praksis.” Coach, sommerhold 2014

 

 

“Det har været meget intenst at følge kurset. Virkelig lærerigt.” Conny, Zoneterapeut, RAB

 

 

“Jeg kan se på mig selv med en langt større grad af mildhed, respekt, glæde og kærlighed over, at jeg er den, jeg er.” Annie, socialpædagog og psykoterapeut.

 

“At tage kurset er det bedste, jeg længe har gjort.” Kit, Zoneterapeut, RAB