Konsultationslokale

Få Life Coaching

Voksne – i balance i livet

Life Coaching er rettet mod dig, der ønsker mere glæde, energi og balance i livet. Jeg arbejder helhedsorienteret  – dvs. med både krop, psyke og sjæl. Målet er at frisætte stagneret energi, sådan at du kan løsne op, slippe eventuelle spændinger – og finde ind til den simple  glæde ved blot at være i live 🙂

Måske har du (helt eller delvist) uforklarlige, kropslige symptomer? Smerter? Dårligt immunforsvar? Søvnløshed, træthed og mangel på energi? Eller uro og tendens til bekymring?

Måske føler du dig angrebet af bestemte tanker, der “kører i ring”? Eller måske er du “træt af det hele” – også selvom tingene tilsyneladende fungerer på overfladen? Det kan også være, at du oplever du kaos og forvirring – og kan ikke længere finde ud af, hvor du står?

Jeg hører ikke til dem, der sygeliggør den menneskelige eksistens. Du får ingen stempler her – og “diagnoser” indgår  ikke i mit ordforråd. Jeg arbejder med energien – og vil så godt som altid inddrage de ekstremt effektive og evidensbaserede “mindfulness metoder” i dit forløb – samt efter behov: Somatic Experience.

Disse metoder har dokumenteret effekt, og hos House of Mindfulness får du “det bedste fra alle verdener”: Evidensbaseret effekt af mindfulness, men i en face to face-model (modsat gruppe), hvilket vil sige “i en kontakt, hvor du kan sige og dele alt”.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Ventetidsgaranti: Max 7 dage (undtaget ferier og helligdage)

Pris pr. session kr. 950,-

Kun private betalere.

Ring og bestil tid på 86 40 77 99 eller book en tid på mail@lisebaltzer.nu