Konsultationslokale

#Houseofmindfulness

Få Life Coaching

Voksne

Life Coaching er rettet mod dig, der ønsker mere glæde, balance, tilfredshed og ro i livet. Startskuddet til et Life Coaching forløb er imidlertid ofte en eller anden form for “vanskelighed”:

Måske føler du dig angrebet af bestemte tanker, der kværner og “kører i ring”? Måske er du træt af det hele – også selvom tingene tilsyneladende fungerer på overfladen? Måske oplever du kaos og forvirring – og kan ikke længere finde ud af, hvilken vej du skal gå? Eller måske har du mistet fornemmelsen af indhold, glæde og mening i livet – nogle gange endda på trods af, at andre mener “du har alt”?

Er det “normalt”? Ja! Er det nødvendigt? Nej! Er det hensigtsmæssigt? Ja og Nej … (Ja, fordi det KAN være startskuddet til noget bedre.)

Jeg hører ikke til dem, der sygeliggør den menneskelige eksistens. Du får ingen stempler her – og “diagnoser” samt “sygesikringshenvisning” indgår således heller ikke i mit ordforråd …

Når du oplever såkaldte “problemer”, kan du forstå det som et wake-up call. Det, du har brug for, er én, der forstår. Og jeg forstår, at det er dét, du har brug for: Èn der forstår. Inderst inde er vi alle sammen dyrebare, smukke og sunde.

“Jeg havde det forfærdeligt, men fik det bedre efter at have talt i 18 timer med en mur?” … Nej, det lyder ikke særligt sandsynligt, vel? Du kan således roligt regne med, at jeg er til stede som mig selv i sessionerne. Samt at jeg er ærlig – men altid nænsom.

Hvis der er brug for det – og hvis du er interesseret – vil jeg inddrage specialtilrettelagte mindfulness øvelser i dit forløb. Jeg arbejder også med at uddanne mindfulness instruktører.

Pris pr. session kr. 950,-

Kun private betalere.

Ring og bestil tid på 86 40 77 99 eller book en tid på mail@lisebaltzer.nu

Så er det sværeste skridt allerede taget …

 

Børn 

Jeg tilbyder Life Coaching til børn og unge. De fleste børn og unge kommer her, fordi de har det svært indeni – også selvom tingene måske “kører” på overfladen.

Når børn har det svært, kommer det ofte til udtryk på andre måder end hos voksne. Børn kan blive indadvendte og fåmælte, urolige, opfarende, overtilpassede eller “trække sig fra kontakt” – som udtryk for, at de lider indeni. En del børn er gode til at skjule deres problemer.

Unge, der har “ondt indeni”, virker ofte energiforladte, trætte og overvældede. Direkte adspurgt vil de måske sige, at de bare har “brug for megen tid alene”, men “trætheden” er ikke naturlig. Den er udtryk for, at et eller andet i deres psykiske system “tapper” energi. Det er en myte, at unge mennesker generelt er mere trætte og energiforladte end andre aldersgrupper. Der er også en del unge, der handler deres smerte og frustrationer ud. De virker overdrevent dramatiske eller får måske hyppige raserianfald – evt. afløst af en kortere eller længere periode med skyld og skam.

Mange børn har diagnoser i dag, men sådan har det ikke altid været. Engang skulle der rigtig meget til, før et barn blev betragtet som så “afvigende”, at det havde brug for en diagnose. De mange diagnoser er altså også en udtryk for en kulturel tendens – den tid, vi lever i. Og de idealer, vi stiller op vedrørende “Hvordan man skal være”. Jeg er på mange måder ked af, at så mange børn får diagnoser. Det skyldes flere ting, men først og fremmest, at jeg på førstehånd hører, hvordan børn og unge selv oplever dét at få – og leve med – en diagnose. En diagnose viser som regel svært begrænsende for barnet/den unge. Hvis dit barn har fået en diagnose, er han eller hun stadig velkommen til at arbejde med sig selv her, og de fleste vil kunne få meget ud af. En del af arbejdet vil i så fald bestå i at “glemme” diagnosen, – og se på sig selv og livet med friske øjne. En anden del af arbejdet vil bestå i en direkte bearbejdning af af de personlighedstræk/adfærdsmønstre, der i sin tid gav anledning til diagnosen.

I den periode, hvor barnet/den unge går i terapi, er det mest hjælpsomt, hvis forældre undlader at “coache barnet”, “kommentere på” eller “analysere på” barnets problemer. Det er en naturlig tilskyndelse som forælder, og det er forståeligt, at man gerne vil “hjælpe”. Men det bedste, en forælder kan gøre, er slappe lidt af i den periode, hvor barnet eller den unge modtager hjælp – og koncentrere sig om den helt almindelige forælder-rolle: Ganske enkelt lytte, være til stede og opdrage (alderssvarende).

Jeg arbejder med Imagery, tegning samt narrative tilgange/fortællingen som terapeutisk instrument. På den måde er det muligt at “åbne” til næsten alle børn/unge.

Børn og unge udvikler sig ofte særdeles hurtigt i terapi/Life Coaching. Trods den hurtige udvikling og effekt kræver børn og unge langvarige forløb, således at effekten stabiliseres, og vi booker almindeligvis for et halvt år ad gangen.

En session varer normalt en time, men visse børn har brug for kortere sessioner, og i så fald aftaler vi det indbyrdes. En session koster kr 950,- og der afregnes via netbank én gang pr. måned.

NB! For børn/unge mellem cirka 12 og 25 år anbefales det, at terapeuten/coachen har samme køn som barnet.