Forudsætninger for optagelse

Kunne det siges med ord?

Når du søger om optagelse på den 3-årige Imagery Terapeut® uddannelse, vurderes du med udgangspunkt i følgende kriterier:

  • Uddannelsesmæssig baggrund
  • Erhvervserfaring
  • Livserfaring

Forsamtale

Alle ansøgere indkaldes til en forsamtale, hvor fokus ligger på at få et indtryk af din motivation – og din personlige modenhed. Det kræver ikke et perfekt liv at starte på en terapeutisk uddannelse, men det kræver modenhed, livserfaring og indre fleksibilitet, når du i løbet af de 3 år skal arbejde dybt med dig selv – og lære at arbejde tilsvarende med andre. Du skal også være mødestabil.

Uddannelsesmæssig baggrund

Hvis du har en lang videregående uddannelse eller en relevant mellemlang uddannelse som pædagog, ergoterapeut, psykomotoriker, socialrådgiver, sygeplejerske, lærer, læge, psykolog eller tilsvarende, så opfylder du umiddelbart de uddannelsesmæssige forudsætninger for at kunne blive optaget.

Du kan også kvalificeret dig, hvis du er gået en anden vej i livet, men har suppleret flittigt med kurser i ledelse, assertion, coaching, meditation, selvudvikling, egenterapi, supervision etc.

Merit og Coach Uddannelse

Har du Imagery Coach uddannelsen gives fuld merit (1 år) på Imagery Terapeut Uddannelsen.

Terapeutisk og psykologisk erfaring

Optagelse på uddannelsen forudsætter, at du er i stand til at tilegne dig faglig psykologisk viden på BA-niveau, og at du har den fornødne disciplin og evne til at læse psykologisk litteratur under uddannelsen.

Dispensation

Der kan efter en individuel vurdering gives dispensation for ovenstående adgangskrav. Supervision hos House of Mindfulness kan give merit svarende til max 6 kursus-sessions.

Sådan gør du:

Du kan sende en kortfattet ansøgning, hvorefter du inviteres til forsamtale. Husk at uploade dokumentation for uddannelse og arbejde samt relevante kurser.

Når vi har modtaget din ansøgning aftales tid til en forsamtale.