Når sindet bliver stille, fungerer bevidstheden som en spejlblank sø, der spejler alt præcis, klart og roligt

#Houseofmindfulness

Bliv Mindfulness Instruktør

Mindfulness er en særlig forholdemåde, der medfører en indre fornemmelse af ro, centrering og balance. På mindfulness instruktør forløbet får du systematisk træning i, hvordan du selv kan “hvile” i denne indre fornemmelse af ro, centrering og balance. Ligesom du får træning i at viderebringe metoden til enkeltpersoner og mindre grupper.

House of Mindfulness’ Instruktør-forløb er top-evaluerede og har været det gennem flere år. Det er især professionelle inden for pædagogik, psykologi, HR, behandling og undervisning, der vælger at følge House of Mindfulness’ Instruktør-forløb for at udvide deres indsigt, viden og kompetencer. Men alle med en relevant baggrund, der er indstillet på at gøre en seriøs indsats i de 8 uger, forløbet varer, er velkomne! Vi lægger vægt på en effektfuld kombination af “hands-on”-træning og “nede-på-jorden”-undervisning på den ene side, og solid teori samt metodelære på den anden side. Udover systematisk praktisk træning i samtlige 8 uger og relevante teoretiske input, får du en komplet copyright-beskyttet manual med præcis de “spørgsmål og svar”, der vil hjælpe dig i din dagligdag som mindfulness-instruktør. Vi kalder manualen: “Grønspættebog for Mindfulness Instruktører.”

Forløbets indhold

Mindfulness anvendes først og fremmest som en metode og teknik til at:

 • Øge indre ro og balance
 • Slippe “negative tanker, der kører i ring”
 • Reducere stress
 • Modvirke nervøsitet
 • Forbedre koncentrationsevnen
 • Booste kreativitet samt evnen til såkaldt “divergent tænkning” (tænke “ud af boksen”)
 • Derudover har mindfulness vist positiv effekt på blandt andet blodtryk, kropsvægt – og flere andre kropslige komponenter samt smertehåndtering.

Forløbet strækker sig over 40 lektioner og ved 75% fremmøde udstedes kursusbevis.

Indhold på forløbet

Du får træning og undervisning i følgende:

 • Videnskabelig baggrund – evidens
 • Observation af tanker, krop og følelser – at forblive “bag vandfaldet”
 • Accept af nuet – på godt og på ondt
 • Liggende meditationer
 • Meditation i bevægelse
 • Spise meditation
 • Siddende meditation
 • Forebyggelse af stress, bekymring og negativitet
 • Håndtering af særligt smertefulde følelser
 • Mindfulness i dagligdagen
 • Mindfulness Pædagogik
 • Instruktion
 • Inquiry (en lille coaching, du udfører over for klienter/kursister/elever efter hver meditation)

Din underviser

Din underviser er Lise Baltzer. Lise er MA (Ed. Psych.) og forfatter til den anmelderroste klassiker “Mindfulness – lær det med lethed”. Derudover er Lise forfatter til bogen “Spis med mindfulness – den direkte vej til naturlig vægt” (Borgens Forlag) samt “Hjertet i Mindfulness Instruktion”, der er en fagbog for mindfulness instruktører. Lise er også en populær skønlitterær forfatter – og har blandt andet skrevet flere børnebøger. Hun var blandt de absolut første, der bragte mindfulness til Danmark – og har undervist i mindfulness instruktion i flere år, ligesom hun har et to-årigt intensivt mindfulness mentoring forløb ved Cindy Cooper, London (Bangor University). Lise dimitterede på kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi med et af årgangens højeste snit i 2005, men er altså kendt for at formidle enkelt og letforståeligt om bla. mindfulness og andre psykologiske emner.

Praktik

Pris for 8 ugers mindfulness instruktør-forløb: Kr. 9.800,-

NB! Early Bird Rabat – meld dig til inden 15/11 og spar kr. 1000,-

Prisen inkluderer  undervisning, bogen “Mindfulness – lær det med lethed”, bogen “Spis med mindfulness”, den copyrightbeskyttede instruktørmanual “Grønspættebog for mindfulness instruktører”, frokost (let buffet/sandwiches), vand, kaffe og the. Du kan låne liggeunderlag og meditationspuder på stedet eller medbringe dine egne. Frokosten vil nogle gange foregå som “Silent Eating”.

Depositum: Kr. 1000,- Restbetaling: 1/2-2019.

Indbetaling af depositum på konto: Reg.nr. 7835 kontonr. 0001460981. TILMELDING ER BINDENDE. Depositum tilbagebetales ikke. Tilmelding slettes automatisk, såfremt der ikke er indgået deposition efter 3 hverdage.

Ved tilmelding bekræfter du, at du ikke lider af – eller har lidt af – en personlighedsforstyrrelse eller psykose. Du skal desuden være i stand til at sidde (stol eller pude) og ligge i forholdsvis lange stræk. Bevægelsesmeditationer er blide, og de fleste vil kunne være med på disse.

Datoer: 2019

18/2

25/2

4/3

11/3

18/3

25/3

1/4

8/4

Alle dage fra kl. 15-20

Påklædning: Løst tøj (især ikke noget, der strammer i taljen) samt lag-på-lag, så du kan temperaturregulere – og tykke sokker. Medbring også tæppe og pude.

Der er max 8 deltagere på hvert hold. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde at tilbageholde pladser, og anbefaler desuden, at du tilmelder dig i god tid.

Sted: Parkvænget 10,  8920 Randers NV. Lige ved Doktor Parken. Der kan parkeres gratis ved Doktor Parken.

Perspektiver: Forløbet kan stå alene eller give adgang til en 1-årig almen eller specialiseret instruktøruddannelse jf. engelske “Good Practice Guidelines”.